Stoofdijk 98a, 4671RB, Dinteloord

onsbedrijf1Loonbedrijf Testers is sinds 1 Maart 1957 ingeschreven bij de kamer van koophandel te Breda en is vanaf deze tijd actief als loonbedrijf in de agrarische sector als eenmanszaak. Al snel werd er een extra arbeidskracht aangetrokken en groeide het bedrijf. In deze tijd was men uitgerust voor het lichten van bieten, het oogsten van granen en het maaien van groene erwten.

Naar mate de tijd verstreek groeide het bedrijf steeds verder uit en werden er steeds meer bewerkingen uitgevoerd. Ook het loonspuiten was toen een begrip geworden waar veel agrariers en inmiddels ook enkele veeteeltbedrijven gebruik van maakten. Het maaien van dijken en dergelijke was ook veel voorkomend werk. Door al deze machines groeide het bedrijf uit zijn jasje en werd er meerdere malen bijgebouwd, zo ook medio jaren ’80 toen men ook de beslissing genomen had in het grondwerk diverse werkzaamheden uit te gaan voeren. Er werd een kraan aangeschaft en jaren later een shovel, dumpers en een midi kraan.

onsbedrijf5Medio jaren ’90 werd duidelijk dat er zich nieuwe ontwikkelingen voor deden en diverse agrarische bedrijven opgevolgd werden door veeteelt gerichte bedrijven. Hierdoor groeide de behoefte aan diverse machines om werkzaamheden uit te kunnen voeren zoals het maaien, schudden, ruggen, persen, sealen en hakselen van het gras. Inclusief de mais oogst.

De laatste ontwikkelingen zijn de cultuurtechnische werkzaamheden zoals onderhoud aan dijken, watergangen, natuurgebieden en wegen. Loonbedrijf Testers heeft inmiddels een personeelsbezetting van vijf tot tien personen en een groot scala aan bewerkingen die wij in diverse groepen hebben onderverdeeld, waarover u op deze website meer informatie vindt.