Stoofdijk 98a, 4671RB, Dinteloord

Uienplanten en zaaien

Voor het planten van plant- uien beschikken wij over twee plantmachines, in samenwerking met een frontbereider en rotoreg kan dit in één werkgang gebeuren. Voor het zaaien van uien beschikken wij een Agricola zaaimachine, deze zaaimachine is aangepast zodat doormiddel van uitschuiven, voor elke werkbreedte spuitboom bredere spuitpaden gezaaid worden. Dit brengt kostenbesparing met zich mee.

Suikerbieten zaaien

Voor het zaaien van uw suikerbieten staan wij klaar met twee 12- rijige zaaimachines.

Cichorei zaaien

Voor het zaaien van cichorei beschikken wij over een 12- rijige zaaimachine, welke mini- en maxi pillen kan zaaien en tevens beschikt deze machine om tijdens zaaien gewasbeschermingsmiddelen toe te passen.

Aardappelen poten

Voor het poten van aardappelen beschikken wij over een 4- rijige pootmachine, in samenwerking met een frontfrees of rotorkopeg kan dit in één werkgang beuren.

Witlof zaaien + bedden trekken

Wij beschikken over een rijenfrees voor witlofbedden, welke in combinatie met een frontfrees een perfect en strak resultaat achterlaat. Ook voor het zaaien van witlof kunt u bij ons terecht.

Peulvruchten zaaien

Wij zaaien peulvruchten zoals, erwten, kapucijners en bonen. Met een rij afstand van 37,5 centimeter.

Mais zaaien

Doormiddel van een 8- rijige maïs zaaimachine kunnen wij u maïs perfect zaaien, dit met toediening van Powerstart Feed (vloeibaar) of diverse kunstmest soorten.

Spitten/ zaaien

Na het oogsten van uw gewas, kunnen wij uw granen en/ of grassen spitten rotoren zaaien met onze krukasspitmachine.

Zaaien diverse gewassen

Verschillende soorten granen en grassen zaaien behoort ook tot één van onze werkzaamheden.

Overige

Naast bovenstaande overzicht 'Zaaien en poten', kunnen wij ook bijvoorbeeld ook winter wortelen, zonnebloemen, teunisbloemen en dergelijke. Bij eventuele andere gewassen kunt u contact opnemen via het contactformulier of bellen met een van de volgende telefoonnummers; 0167-522336 / 06-54927172.